Le Monde

Over Le Monde

Als ondernemer wilt u graag de meeste tijd aan de kernactiviteiten van uw onderneming besteden maar uw administratie en financieel/personeelsmanagement verdient ook aandacht.

Le Monde richt zich vooral op ondernemingen, zowel grote, MKB als startende maar verricht haar diensten ook voor verenigingen, stichtingen en particulieren. Le Monde heeft persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid in eenhoog vaandel staan bij haar dienstverlening. Indien u geïnteresseerd bent, nog vragen heeft of een offerte wilt kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag.

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Le Monde. Ik hou mij voornamelijk bezig met BTW en loonheffing aangiftes en het samenstellen van jaarrekeningen.

Financiële administratie is mijn passie die ik met plezier beoefen bij Le Monde. Hierin vind ik het van belang om de klant op de hoogte te houden van de gang van zaken en het contact te onderhouden. Met een nauwe communicatiestroom draag ik met plezier zorg bij het vervullen in de behoeften van de klant. Het tijdig leveren van sturingsinformatie zorgt ervoor dat de klant proactief maatregelen kan treffen.

Het afwikkelen van diverse administratie werkzaamheden spreekt mij in het bijzonder aan.